El confinament municipal de cap de setmana passarà a ser comarcal a partir del proper divendres

El Govern ha anunciat aquest dissabte que el cap de setmana vinent s’ampliarà l’abast del confinament de cap de setmana. Tot i que es mantindrà aquesta mesura, la mobilitat ja no estarà limitada als municipis, sinó que serà per comarques. També s’ha donat llum verda a l’obertura dels centres comercials amb un 30% de l’aforament i a ampliar el màxim de persones en les activitats culturals. La relaxació d’aquestes mesures entrarà en vigor aquest mateix dilluns.

Per tant, els garrotxins passen a poder-se moure lliurement dins el territori comarcal. Tot i això, es manté la restricció d’entrada i sortida de persones de Catalunya, excepte per a aquells desplaçaments adequadament justificats. En el comunicat fet des del Govern, el Procicat recomana, de nou, que els desplaçaments fora del domicili es limitin en la mesura del possible.

x