Sant Jaume de Llierca no descarta presentar un altre contenciós davant el segon Pla especial de la planta de triatge

L’alcalde de Sant Jaume de Llierca, Jordi Cargol, qualifica de mala notícia que el tribunal Suprem no hagi admès a tràmit el recurs de cassació de l’Ajuntament a la sentència que validava la construcció de la futura planta de triatge comarcal als terrenys de Can Coma de Baix. El Suprem considera que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya era qui havia de dirimir sobre la qüestió, i no ha entrat a valorar el recurs. L’equip de govern municipal, però, no ho dona tot per perdut. Estarà atent al tràmit del segon pla especial tramitat des del Consell Comarcal de la Garrotxa, que planteja millores pel que fa als accessos i els límits de la planta de triatge, i no descarta presentar-hi novament un contenciós.

Jordi Cargol, alcalde de Sant Jaume de Llierca: Hem d’estar alerta amb el segon Pla especial que el Consell Comarcal vol tirar endavant. Hem d’estar atents de les possibles al·legacions i, si cal, un altre contenciós sobre aquest segon Pla especial.

L’equip de govern de Sant Jaume de Llierca, de Junts per Catalunya, com l’equip de govern del Consell Comarcal, considera que la planta de triatge no ha d’anar als terrenys de Can Coma de Baix per diferents afectacions que creu que es poden donar en el seu sòl. Assegura que farà tot el que estigui en les seves mans per evitar que el centre de gestió de residus acabi emplaçant-se en aquests terrenys, si bé el rebuig del Suprem del primer Pla especial ha convertit en ferma la sentència.

x