Bon paper de Mahamadou Dambelleh i Pere Ribas als Campionats d’Espanya de natació adaptada

Dos nedadors garrotxins van participar aquest cap de setmana als Campionats d’Espanya de natació adaptada a Oviedo. Mahamadou Dambelleh, del Club Natació Castellfollit, i Pere Ribas, del Club Natació Olot van competir amb els millors nedadors de l’estat ena questa modalitat. Ho van fer en la categoria S11, per a discapacitats visuals.


Dambelleh va destacar en les proves lliures: 21è en els 50, amb un gran temps: 30.59. I bons registres també en 100 lliurea: 1.10,94 i en 50 esquena: 11è amb 40.39. Tot i així,l no es va mostrar satisfet del seu paper en les proves de papallona, que no ha pogut preparar adequadament enguany a causa de l pandèmia.

Mahamadou Dambelleh, nedador CN Castellfollit: He pogut fer molt bons resultats, amb marques personals, però a les proves de papallona no he obtingut els resultats esperats i m’he vist molt condicionat per la falta d’entrenaments i les restriccions.

De la seva banda, Pere Ribas va ser segon als 200 esquena amb 3.03,87 i va rebaixar en quatre segons la seva millor marca en els 100 esquena, aturant el crono en 1.25,33.

Pere Ribas, nedador CN Olot: Tenint en compte que les piscines han estat tancades i que no he pogut entrenar tot el que hauria volgut, penso que ha estat un bon campionat i quant a marques m’ha anat molt bé.

Als campionats d’Espanya hi van ser destacats nedadors a nivell internacional, com Mohamed  Enhamed, Jose Antoni Mari Alcaraz o David Levecq, entre d’altres.

x