El comerç d’Olot, esperançat en què l’obertura comarcal dels caps de setmana doni impuls a la campanya de Nadal

El comerç de proximitat d’Olot veurà com aquest cap de setmana s’obre la porta de la ciutat a la resta de la comarca. Els municipis del voltant són claus per a la capital garrotxina en les campanyes de Nadal i, just abans del tió i els Reis, els comerciants creuen que aquest nou tram donarà impuls a la campanya d’hivern.


Necessitaven entrar en aquest segon tram de la desescalada. Per al comerç d’Olot són molt importants els usuaris dels pobles del voltant. La Garrotxa és essencial per a l’Associació de Comerciants i l’obertura del confinament a nivell comarcal a partir d’aquest cap de setmana donarà oxigen als negocis de proximitat.

Anna Planella, Top Moda i Vocal ACO: Ja ho reclamàvem en caps de setmana posteriors, perquè tothom vol baixar i tothom necessita fer les seves compres i per nosaltres el Nadal és molt important en la campanya d’hivern.

De moment, les restriccions han estat un cop dur per al comerç local de la ciutat, i aquesta relaxació de les mesures arriba en un moment clau, ja que la campanya, de moment, avança molt lentament.

Anna Planella, Top Moda i Vocal ACO: La campanya va… Però és clar que sempre la reforcem molt amb el Nadal. Les cartes que rebem del Tió i dels Reis són vitals per acabar-la bé i per això és vital que ara s’obri.

Ara bé, des de l’ACO recorden que la relaxació de les mesures ha d’anar acompanyada d’una responsabilitat compartida de tothom.

Anna Planella, Top Moda i Vocal ACO: Amb moltes mesures de seguretat, això sí que ho demanem i ho recalquem, que la gent vingui però amb mesures.

Enguany, l’ACO ha aplicat canvis en les campanyes més cridaneres i concorregudes del Nadal. El sorteig de Reis regalarà 2.400 euros a un guanyador o guanyadora que tindrà més temps que en anys anteriors per gastar-se els diners en les botigues de l’associació.

Anna Planella, Top Moda i Vocal ACO: No les haurà de gastar en dues hores, sinó que tindrà tot un dia per gastar-se 2.400 euros.

D’altra banda tampoc es cagarà el tió gegant al firal per motius de seguretat, però cada botiga ha vist arribar al seu tió particular i a partir d’avui es repartiran uns vals per als més menuts perquè diumenge puguin recollir un regal en alguna de les botigues de l’ACO.

x