Els restaurants garrotxins revaliden les seves estrelles Michelin i Les Cols en suma una de verda

En un any molt difícil pel món de la restauració a causa de la crisi del coronavirus, la prestigiosa guia gastronòmica Michelin ha mantingut el seu reconeixement als dos restaurants de la Garrotxa que en tenien. Les Cols d’Olot, encapçalat per la xef Fina Puigdevall, conserva les dues estrelles i es troba entre els 21 establiments que han rebut una estrella verda Michelin, una nova categoria de reconeixements que valora el compromís del restaurant amb la gastronomia sostenible. Ca l’Enric, de la Vall de Bianya, regentat pels germans Juncà, manté l’estrella Michelin que tenia.

Dels 234 restaurants distingits amb estrelles Michelin, 16 són de la demarcació de Girona. El Bo.Tic de Corçà ha sumat la segona i l’Atempo de Sant Julià de Ramis i L’Aliança 1919 d’Anglès han rebut la primera aquesta nit, en una gala atípica que s’ha celebrat en format telemàtic a causa de la pandèmia.