L’oposició de Sant Joan les Fonts presenta les seves propostes pel pressupost 2021

L’oposició a l’Ajuntament de Sant Joan les Fonts ha donat a conèixer les seves propostes pel pressupost de l’any que ve. Esquerra explica que ha presentat a través d’instància les seves propostes a l’equip de govern i que espera poder parlar-ne per tal d’incloure-les.

Joan Timonet, regidor ERC Sant Joan les Fonts: És un any especial, diferent i com que moltes activitats que no s’han fet, pensem que hi ha diners per fer tot el que hem proposat. I esperem que l’equip de govern ens ho accepti.

A La Canya, Esquerra destinaria part del pressupost a arreglar les voreres del carrer mestre Josep Maria Gratacós, a més de fer millores al carrer Remences i posar gespa artificial al camp de l’Agrupació Esportiva La Canya.  Entre les propostes d’Esquerra a Sant Joan les Fonts, destaca la de fer uns gegants nous, ajudar a propietaris d’habitatges del nucli antic per rehabilitar-los, fer millores a les vorers de l’Avinguda Cisteller i Secretari Moret o dotar d’una subvenció extraordinària al Club Poliesportiu Santjoanenc, per tal de preparar el cinquantenari. A totes aquestes, però cal sumar-n’hi una més que consideren molt important.

Joan Timonet, regidor ERC Sant Joan les Fonts: Una altra partida que pensem que és molt importat, és subvencionar a les entitats que no han pogut fer quines i sortides per culpa del COVID-19.

Finament, a Beguda, Esquerra optaria per fer millores al Carrer Mont Ros i l’aparcament de l’església.