Maria Vidal, satisfesta de la feina feta com a consellera comarcal i presidenta de Turisme Garrotxa

En el darrer Ple al Consell Comarcal va suposar el darrer per la fins ara consellera de turisme i cultura, Maria Vidal. L’alcaldessa de Sant Joan les Fonts deixa el càrrec de consellera comarcal per motius personals, després d’haver-ho reflexionat i analitzat durant temps.

 Maria Vidal, ex consellera de turisme i cultura Consell Comarcal de la Garrotxa: M’emporto una gran experiència, uns grans companys, que treballen moltíssim per la comarca en uns moments molt compilats. N’he après molt de tots ells i estic contenta d’haver aportat el meu gran de sorra aquest temps. I continuo pensant en comarca, i ara ho faré des de Sant Joan les Fonts.

En el mateixa renúncia, Vidal deixar de ser presidenta de Turisme Garrotxa. Un dels moments més especials segons Vidal ha estat recollir el Premi a la Innovació en accions promocionals i comercials de la Generalitat de Catalunya que va atorgar precisament a Turisme garrotxa.

 Maria Vidal, ex consellera de turisme i cultura Consell Comarcal de la Garrotxa: Estic molt i molt contenta de tot l’equip tècnic i la junta  de Turisme Garrotxa. I recollir aquest premi de Barcelona és un dels moments per mi: que reconeixen un treballa que la comarca porta anys fent

Vidal es mostra agraïda de al gent amb qui ha treballat i l’ha acompanyat durant aquesta curta estada com a consellera comarcal.

x