Cristóbal Colón rep el Premi Universitat-Empresa de la UAB

El Consell Social de la Universitat Autònoma de Barcelona va atorgar el passat dilluns, quatre distincions en reconeixement a la trajectòria professional d’algunes personalitats del país. Una d’aquestes distincions va ser Universitat-Empresa, que va recaure en el president i fundador de La Fageda, Cristóbal Colón. Els premiats van coincidir en destacar la necessitat d’un nou model social basat en el coneixement i, en aquest sentit, van reivindicar la importància de la formació humanística dels universitaris. A causa de la pandèmia, l’acte es va realitzar de manera telemàtica.

Cristóbal Colon, La Fageda: Jo penso que els éssers humans vivim per ser el màxim feliços possibles i és molt complicat. I penso que si alguna cosa li falta la universitat d’avui en dia és una educació a nivell humà.

x