La Producció Nacional de Circ oferirà un assaig obert a Olot aquest dijous

Aquest dijous, la Producció Nacional de Circ arriba a la capital garrotxina i  oferirà un assaig obert a tothom al Teatre Principal d’Olot. Alguns dels intèrprets oferiran un assaig obert amb algunes de les tècniques de l’espectacle Estat d’Emergència, que s’estrena aquest proper dissabte a Olot. A més, oferiran una petita introducció al circ contemporani.

Tena Busquets, programadora arts escèniques Olot Cultura: Ells voleïn parlar de l’estat d’emergència dels joves que es dediquen al circ i han hagut d’acabar parlant de l’estat d’emergència de la humanitat sencera. La Producció Nacional de Circ és una producció entre la Generalitat, el Festival Grec i 20 teatre de Catalunya per poder tenir una programació de circ en format escenari, més gran, i que pugui anar voltant pèls diferents teatres.

x