El CN Olot participa a la Copa d’Espanya de Clubs amb 12 nedadores

12 nedadores del Club natació Olot participen des d’aquest divendres i fins diumenge, a Castelló, a la 26a Copa d’Espanya de clubs de natació, a la segona divisió. Són Júlia Morera, Gemma Surroca, Clara Aulinas, Laia Martínez, Nur Masoliver, Júlia Monells, Aura Vilarrasa, Aina Arreblona, Núria Marguí, Marta Sidera, Ariadna Piqueres i Mar Artola. Nedadores i clubs tenen ganes de tornar, ja, a les competicions en un any pràcticament desert per culpa de la pandèmia.

 Nur Masoliver, nedadora CN Olot: Aquest any només hem fet una competició, fa un parell de mesos. De normal n‘hauríem fet forces més.

Diego Méndez, entrenador CN Olot: En els últims mesos hem tingut la sort que les noies han pogut entrenar i tenir una continuïtat notable amb els entrenaments plantejat, i creiem que la planificació ah estat bona i esperem que puguem aconseguir els objectius que ens proposem.

Les nedadores del Club natació Olot afronten la competició amb ganes i tenen clar quin ha de ser el seu objectiu.

Clara Aulinas, nedadora CN Olot: Els objectius de la competició,. És millorar el 9è lloc de l’any passat, intentar fer el màxim de millors marques personals i com equip estar units, passa-ho bé, divertir-nos i donar-ho tot.

A la cita no hi serà present Lídia Huete, que ha deixat la competició. Aquesta serà la primera de dues competicions que afronten diversos nedadors i nedadores del club. La segona serà dimecres que ve, en el Campionat de Catalunya de fons indoor ‘open’, que es durà a terme a les instal·lacions del Club Natació Olot.

x