El film del presenc Jaume Sucarrats ‘Fantasia de Juventud’ allarga sessions fins al 22 de desembre

Durant tota aquesta setmana i fins el 22 de desembre, es pot veure als cinemes la pel·lícula ‘Fantasía de Juventud’, una producció catalana dirigida pel presenc i exmembre de Teràpia de Shock, Jaume Sucarrats.

La producció de la pel·lícula ha anat a càrrec de Cacau Productions, una productora independent, arrelada a Barcelona, de creació artística que es dedica a la ficció, sèries, documentals i videoclips. El llargmetratge, tracta el pas de l’adolescència a la maduresa a través dels ulls de la protagonista. El film convida a reflexionar sobre el que les persones esperen de la vida i el que realment els ofereix. Una història d’amistat, amor, joventut, somnis, fantasies i, especialment, una història de nostàlgia cap a un temps fugaç que deixa un record per sempre: l’adolescència.

x