L’Escola Cor de Maria d’Olot adapata enguany la cursa solidària per La Marató per quilòmetres solidaris

Enguany l’Escola Cor de Maria d’Olot no ha pogut organitzar la cursa de La Marató que feien per aquestes dates a causa del COVID. Tot i així, alumnes i professors s’han adaptat i des de fa unes setmanes proposen a tots aquells qui vulguin contribuir a recaptar fons per la investigació del coronavirus, a fer uns quilòmetres d’activitat física i solidaris tot aportant diners. Sempre, però, de manera voluntària.

Gerard Masdeu, professor Escola Cor de Maria d’Olot: El que proposem és que l’aportació sigui d’1 euro per cada quilòmetre realitzat. I després fer-nos-ho arribar al número de compte de la nostra escola.

Des del centre també han treballat perquè l’activitat aportés els mateixos valors i aprenentatges que adquirien els alumnes quan organitzaven la cursa.

Gerard Masdeu, professor Escola Cor de Maria d’Olot: Volíem explicar a les aules els diferents objectius que busca aquesta proposta, i que alhora són compartits am,b els que s’halen treballat en les anteriors edicions de la cursa solidaria: des de promoure l’activitat física i els hàbits saludables, l0’empatia, la solidaritat o l’altruisme.

Tothom qui vulgui participar-hi pot enviar una captura del telèfon mòbil amb els quilòmetres realitzats per tal, també, de comptabilitzar els quilòmetres totals i enviar-ho al correu comunicacio@cordemariaolot.cat, a banda de fer una transferència al compte bancari de l’escola. La gent pot trobar tot la informació al portal web del centre. L’activitat es pot fer fins aquest diumenge i tots els diners aniran destinats íntegrament a La Marató d’aquest any.

x