Últims passos per a l’aprovació definitiva del Pla de protecció del medi natural de l’Alta Garrotxa

El març de l’any passat es va aprovar inicialment el Pla de protecció del medi natural i del paisatge de l’Alta Garrotxa, que ha de regular l’ordenació i gestió d’aquest espai natural. El Pla, ha estat encallat fins ara. De fet, aquest desencallament s’hauria d’haver produït després de l’estiu, al setembre, després que el Consell Comarcal de la Garrotxa estimés les al·legacions presentades per les administracions i els privats.

Santi Reixach, president Consell Comarcal de la Garrotxa: El Pla Especial s’havia dit que s’aprovaria abans de final d’any. Està signat pel director general i està esperant tres informes. A partir d’aquí, això passarà al Govern perquè s’aprovi definitivament.

Així doncs, s’espera que amb la resolució d’aquests tres informes que falten, el Pla de Protecció del Medi Natural i del Paisatge de l’Alta Garrotxa estigui aprovat definitivament abans d’acabar l’any o, com a molt tard, al gener del 2021.

Santi Reixach, president Consell Comarcal de la Garrotxa: Podria ser inclús abans de final d’any, esperem a veure aquests dies les reunions de Govern. Sé que dos ja els tenen i els falta un que deu estar per arribar.

 

x