El llibre dels 50 anys del Centre Excursionista Olot ja és una realitat

El llibre dels 50 anys del Centre Excursionista Olot ja és una realitat: es titula “50 anys del Centre Excursionista Olot, 86 anys d’entitat excursionista” i segons els seus creadors i ideòlegs l’objectiu ha estat fer referència als orígens i plasmar història viva del centre. L’encarregat de fer-ho ha estat el periodista d’El Punt Jordi Casas, escoltants, recollint i escrivint històries que gent vinculada al club li ha explicat.

Jordi Casas, periodista i autor del text llibre CEO: El resultat ha estat un gran àlbum de família, entranyable, amb anècdotes. Una història explicada pels seus protagonistes i molt personal.


El llibre ha permès fer endreça als arxius del centre i descobrir fotografies i històries que tots aquests any ha produït.

Albert Rubirola, coordinador editorial llibre CEO: Hem après de tot. Hem repassat 20.000 fotografies i hem descobert una mica tot el que teníem a l’arxiu.

Jordi Casas ha parlat amb una setantena de persones per fer possible aquest relat. Ell mateix, un profà de l’excursionisme s’autoanomena, es sorprèn com de fàcil li han posat els entrevistats per fer possible aquest ampli recull.

Jordi Casas, autor del text llibre CEO: Amb la setantena de persones que he parlat ha estat molt fàcil quedar-hi i fàcil connectar-hi. He rigut amb ells, m’ho he passat bé amb ells, he après coses i la història del centre gràcies a ells etc.

Fins el dia 23 es pot comprar el llibre a la seu del Centre Excursionista de 9 a 1 i de 6 a 9, i partir de llavors de 6 a nou del vespre. També es pot trobar a la llibreria drac.

x