El regidor de Junts Per Santa Pau David Nájera ha presentat una moció per donar suport al poble armeni

El regidor de Junts X Santa Pau, David Nájera, ha presentat una moció per donar suport al poble armeni i reclamar el seu alliberament, en el context de conflicte en què es troba. El seu objectiu és que la Generalitat aculli la seva demanda animar a altres municipis de Catalunya a fer-ho.

David Nájera, regidor Junts Per Santa Pau Aj. Santa Pau: Nosaltres volem donar a conèixer el conflicte de l’Alt Karabakh, que és una regió d’Armènia, que és la República d’Artsakh, i que l’Azerbaidjan, amb el suport de Turquia, ha envaït i ha declarat la guerra i fet crims i genocidis contra el poble armeni. Hem demanat el reconeixement de dret d’autodeterminació de la República d’Artsakh i que s’aturin les hostilitats, apostant per la pau, i en certa manera volem demanar que s’aturi aquesta expansió de Turquia, que està portant molts problemes a la regió.