La UE Olot visita al Llagostera amb ganes d’aconseguir la tercera victòria del curs abans d’anar-se’n de vacances

La Unió Esportiva Olot visita aquest diumenge a partir de les 12 del migdia al Llagostera, en el derbi gironí de la lliga i últim partit en competició regular aquest 2020. L’equip arriba amb més confiança després de vèncer el Lleida la setmana passada i Raúl Garrido creu que és un partit clau per canviar definitivament la dinàmica i començar a mirar cap amunt a la classificació.

 Raúl Garrido, entrenador UE Olot: Partit importantíssim. Per nosaltres és vital perquè és l’últim de l’any a la lliga i necessitem guanyar perquè ens donaria la possibilitat de capgirar tot,. I mira coses que hem estat mirant durant la temporada cap avall, mirar-se ara cap a munt [a la classificació].


La Unió Esportiva Olot arribarà descansat després de no haver pogut jugar Copa del Rei contra el Poblense per culpa del COVID. Tot el contrari del Llagostera, que ve de caure entre setmana a la pròrroga davant l’Espanyol en aquesta mateixa competició.

Raúl Garrido, entrenador UE Olot: Jo crec que faran canvis però si que alguns jugadors repetiran. I això és bo per nosaltres, perquè venen de 120 minuts i perdre, encara que sigui amb l’Espanyol,que juga a 2a. Sí que és positiu que no hem jugar nosaltres,i ens hem estalñviat el viatge… Esperem-ho, que tot això sigui un factor determinant.

L’equip afronta el duel amb la baixa segura d’Aspar i gairebé segura d’Alan Baró `per sanció. La resta hi seran tots: un punt més a favor per guanyar per fi al camp llagosterenc i menjar-se els torrons amb un millor regust a la boca.