L’ACO canvia de format la Gran Cagada del Tió en vals de regals

Enguany, a causa de la pandèmia de la COVID-19, no es podrà fer cagar el Tió de l’ACO al Firal com es fa cada any. Tot i així, amb l’objectiu d’assegurar que tots els veïns i infants que hi participin puguin tenir el seu corresponent regal tot i les imposicions restrictives de la pandèmia, durant tota aquesta setmana, diversos establiments han estat repartint vals del tió. Aquest diumenge, a partir de les 5 de la tarda, tots aquells menuts que tinguin el val, podran recollir els seu regal a qualsevol de les botigues associades de l’Associació de Comerciants d’Olot. Totes les botigues associades que tinguin obert el diumenge 20 de desembre podran bescanviar els vals per un regal que haurà deixat el Tió de l’ACO. També hi hauran uns establiments en concret on predomina la venta d’articles infantils, on tots aquells que tinguin el val però que la botiga que els hi va donar està tancada el diumenge, podran bescanviar el val igualment qualsevol altre dia.

x