Les obres del centre cívic de Sant Jaume de Llierca comencen amb la retirada de la coberta de fibrociment del local de la brigada

Amb la retirada de la teulada de fibrociment de l’antic local de la brigada, aquest divendres al matí han començat a Sant Jaume de Llierca les obres de reforma del centre cívic, un dels projectes més ambiciosos d’aquest mandat per l’equip de govern municipal.

Jordi Cargol, alcalde de Sant Jaume de Llierca: Avui hem començat un pas important per poder iniciar les obres del centre social, desitjat pel nostre poble. Comencem els treballs de retirada de la coberta, de fibrociment, un material contaminant, a través d’una subvenció de la Diputació de Girona.

El gruix de les obres, que duraran dos anys, es licitarà a principis del 2021.

Jordi Cargol, alcalde de Sant Jaume de Llierca: Hem posat dins el pressupost la licitació de les obres, serà bianual, és una obra de dimensions considerables i si tot va bé l’estiu del 2022 tindrem un nou equipament al centre del poble.

El cost del projecte és de 500 mil euros, 160 mil dels quals provindran de la Generalitat a través de la subvenció del Pla Únic d’Obres i Serveis. La resta es finançarà amb fons propis del consistori.