El Club Vòlei Olot trenca la mala ratxa i derrota al cuer per la via ràpida (3-0)

Els olotins recuperaven per al partit d’aquest dissabte a l’entrenador-jugador Jorge Silva i a Ferran, dos dels pesos pesats de l’equip que el van ajudar a conquistar, per fi, una victòria per acabar l’any respirant i amb la tranquil·litat de trobar-se en una zona còmode de la taula classificatòria.

L’Encamp, cuer del grup B de la Primera Nacional, va oposar resistència en tots els sets i fins i tot es va rebel·lar en alguns moments del matx, però els andorrans van acabar cedint davant la superioritat d’un CV Olot molt sòlid, valent i ofensivament brillant durant el matx. Com ja ve essent costum, l’equip va completar la convocatòria amb jugadors del planter, encara en etapa juvenil, que van ratllar un bon nivell.

Els de Jorge Silva s’espolsen, doncs, tota la pressió després de quatre resultats negatius i tanquen l’any amb un somriure.

Jorge Silva, entrenador del CV Olot: Era un tema mental, hem d’assumir més responsabilitats del nostre paper en cada partit i poc a poc ho anem aconseguint. La victòria d’avui ens ha anat molt bé.

El proper partit de l’Olot serà ja el 2021, contra un rival directe, el Cisneros de Tenerife, novament a casa, a la Pista Jordi Mora del pavelló Pla de Llacs.