Un gol en el minut 92 frustra la victòria de l’Olot a Llagostera, quan l’equip de Garrido s’havia avançat en el darrer sospir del temps reglamentari

Un gol al final de Jordi Masó avançava a un Olot superior en el derbi gironí a Llagostera. L’equip de Raúl Garrido havia fet una gran segona meitat i, aconseguint marcar en el darrer minut del partit, ha rebut un gerro d’aigua freda amb l’empat dels locals, en el seu segon xut a porteria de tot el partit.


Primera part amb forces igualades al municipal de Llagostera. Garrido havia deixat Xumetra a la banqueta en benefici de Juan Delgado amb la intenció de reforçar el mig del camp i el pla li ha sortit bé.

A la represa, domini incontestable d’un Olot que aprofitava el cansament d’entre setmana dels d’Oriol Alsina i posava setge a la porteria de Marcos. Semblava que l’equip tenia el gol a prop, i Jordi Masó feia embogir als seus rematant al fons de la xarxa en el darrer minut del temps reglamentari.

Ara bé, el temps afegit ha sigut nefast pels garrotxins, que han encaixat l’empat de manera incomprensible. David García ha signat les taules pel seu equip i ha deixat als olotins amb un pam de nas.

D’aquesta manera, l’equip seguirà a la part baixa, i desaprofita l’oportunitat de posar-se per davant del Llagostera a la taula en el derbi gironí.