Una dotzena de tractorades reclamen mesures urgents per a la pagesia

Agricultors d’Unió de Pagesos d’arreu del territori, s’han concentrat en una dotzena mobilitzacions amb tractors i vehicles  per reclamar mesures urgents per a l’agricultura, la ramaderia i la silvicultura, i a favor del territori i de l’espai agrari amb el lema Ara, més necessaris. Ara, més pagesia. En total, hi han participat uns 600 tractors y més de 200 vehicles.

A les comarques de Girona hi hagut quatre tractorades. A la Garrotxa, els tractors han sortit del polígon de la Serra (alçada rotonda C-152) a les 12 h per dirigir-se a Olot fins a la plaça Clarà.

El sindicat reclama més de 30 mesures al Govern de l’Estat i al de la Generalitat, entre les quals un bon ús dels nous ajuts de la Política Agrària Comuna i dels fons de recuperació econòmica per als sectors més afectats per les dificultats de distribució i per la caiguda de preus en origen, així com per les adversitats climàtiques.