El president de la Cambra de Comerç de Girona creu que cal valentia per desencallar la variant

Aquest dilluns, en la seva visita a la Garrotxa, el president de la Cambra de Comerç de Girona Jaume Fàbrega ha dit que la variant d’Olot, les Preses i la Vall d’en Bas no pot esperar més i que no fer res per resoldre els problemes de mobilitat de la comarca és, ara per ara, la solució més cara. En aquest sentit ha apel·lat a la valentia de totes les parts implicades per trobar una solució satisfactòria.

Jaume Fàbrega, President de la Cambra de Comerç de Girona:  El que és important és que hi hagi una decisió, un projecte i que es tiri endavant. El projecte ha d’estar dimensionat per les necessitats de la comarca, i la indústria d’avui, el dia de demà tindrà unes exigències encara més altes. No podem arriscar la competitivitat de els empreses, és hora de ser valents i optar per una solució.

Fàbrega considera que el primer pas és desencallar la construcció de infraestructura, que s’ha de dimensionar d’acord amb les necessitats industrials de la comarca però també de la gent que es mou pel territori.

 Jaume Fàbrega, President de la Cambra de Comerç de Girona: Fer-ho bé vol dir atendre la demanda del teixit empresarial i també de la ciutadania, el que està passant en aquests moments a Olot, no hauria de passar en una ciutat contemporània.