ERC Olot reclama una solució per reduir el trànsit a l’Avinguda Sant Jordi i que la variant sigui dimensionada

El grup d’Esquerra Republicana de Catalunya a Olot creu que mentre no arribi la variant, cal gestionar urgentment la gran intensitat de trànsit que passa per l’avinguda Sant Jordi i els carrers de l’entorn. Els republicans creuen que suposa un problema greu de seguretat però també de salut pels olotins que hi viuen, i per això demanen que es torni a posar sobre la taula la proposta de  la plataforma ‘No és un vial, és un carrer’ de restringir durant unes hores la circulació de vehicles pesants en aquest punt, que va ser rebutjada per l’equip de govern.

Anna Barnadas, portaveu ERC Olot: Cal que l’equip de govern, que té  la capacitat de poder seure en una taula, els veïns, i seure també en una altra taula amb la logística, la indústria… puguin trobar una solució per aquest pas de la ciutat.

Tal com avisava fa uns dies l’Agència de Protecció de la Natura, Esquerra creu que el disseny actual, que preveu un total de vuit carrils, és desproporcionat.

Anna Barnadas, portaveu ERC Olot: El que demanem és que es tingui en compte de fer una variant el més ràpid possible però també el màxim de respectuosa, tenint en compte que passa per dins un parc natural i que això té unes necessitats de dimensionament.

Segons ERC, la complicitat amb els veïns és clau per resoldre el problema de mobilitat d’aquest punt de la ciutat abans no es construeixi la variant.

x