La Cavalcada de Reis d’Olot es durà a terme al Parc Nou, serà estàtica i amb limitació d’aforament

La cavalcada de Reis d’Olot canviarà, finalment, de format, degut les restriccions pel COVID tal i com ha informat l’entitat organitzadora, Els Catòlics, que en un primer moment tenia pensat fer arribar els tres reis mags als diferents barris de la ciutat. Melcior, Gaspar i Baltasar arribaran a la capital de la garrotxa el proper dimarts 5 de gener a dos quarts de sis de la tarda acompanyats de la comitiva reial i es dirigiran als paratges del Parc Nou, on se’ls podrà anar a rebre.

Marià Clavell, president Centre Els Catòlics: Ficarem les carrosses al recinte del Parc Nou, a l’esplanada de baix. En una cavalcada normal, la gent estava quieta i les carrosses circulaven. Enguany serà al revés.

Al recinte només hi podran entrar aquelles persones que disposin d’entrada, que es pot adquirir a través del web d’Olot Cultura i que estaran a la venda el dissabte 2 de gener a les 10 deu del matí. Cada usuari podrà obtenir un màxim de cinc entrades, corresponent al grup de convivència. Entre dos quarts de sis de la tarda i dos quarts d’onze de la nit es preveu que passin prop de 2.500 persones. Des de l’organització es demana que la gent agafi només les entrades estrictament necessàries, perquè el màxim d’infants possibles puguin veure l’arribada de Ses Majestats.

Marià Clavell, president Centre Els Catòlics: L’aforament serà limitat i des de l’organització demanem que la gent agafi les entrades necessàries per intentar que cap infant de la ciutat es quedi sense l’oportunitat.

D’altra banda, el campament reial s’instal·larà a la Plaça Clarà entre el 2 i el 4 de gener. Les entrades es podran adquirir, també, a través del web d’Olot Cultura a partir del 31 de desembre.

x