L’Ajuntament de Les Planes d’Hostoles marca els temps per l’inici del projecte més important del mandat

Les Planes d’Hostoles està a punt d’iniciar el projecte més gran d’aquest mandat. La primera fase constarà de la millora de l’enllumenat a les vies d’entrada i sortida del municipi, a la zona del cementiri municipal i el barri del Jonquer, i que ha de servir per millorar la visibilitat i augmentar la seguretat; també s’aprofitarà per completar un tram de voreres.


La segona fase constarà de la millora de camins que connecten amb la via verda, mentre que la tercera fase serà la remodelació de la rambla Dolors Moreno per tal de fer-la més espaiós i pensada pels vianants.

Eduard Llorà, alcalde de Les Planes d’Hostoles: El que estem fent ara és l’aprovació del projectes, un cop aprovat farem la licitació. La nostra previsió és quer a finals del primer trimestre podem començar amb les primeres execucions, i durant el segon trimestre fer i acabar les dues primeres fases i sí que esperem que puguem fer la rambla un cop acabada la segona fase.

Aquestes actuacions es podran fer, en part, gràcies a la subvenció del PUOSC, que dotarà de gairebé dues tercers part del cost total. La resta l’assumirà el consistori planenc.

Eduard Llorà, alcalde de Les Planes d’Hostoles: En total puja a 580.000 i se’ns ha dotat amb una subvenció del Pla d’Obres i Serveis (PUOSC) de 370.000 euros, un 64% del total.