S’aclareix el format del retorn a les lligues de tennis taula mentre el CTT Olot torna a la competició amb la disputa dels zonals

Dos subgrups de cinc equips, a doble volta i en format concentració però en diverses seus. Així és com la Real Federació Espanyola de tennis de Mesa ha decidit que serà el retorn a les competicions a la Divisió d’Honor i la Primera Nacional. Començarien el 13 i 6 de març, respectivament, segons la circular que va rebre del Club tennis Taula Olot a finals de la setmana passada.


Els tres primers de cada subgrup lluitaran per pujar de categoria, mentre que els dos últims per mantenir-se. Tampoc es disputarà el partit de dobles, de manera que els enfrontaments entre equips podran finalitzar en empat.

 Xevi Sellas, vicepresident CTTO: El que és positiu és que estem més am prop de veure tennis taula a les nostres instal·lacions, que és bo pel club i per la ciutat,i  l’aspecte negatiu és el competitiu, ja que amb aquest format hi haurà molta més pressió.

Dels 10 equips de Divisió d’Honor sis són catalans i la configuració del grups resta a l’espera de renuncies a participar dels equips que ho creguin oportú, cosa que no es sabrà abans del 31 de desembre.

De moment, diversos jugadors del club han pogut tornar a les competicions aquest mateix cap de setmana amb la disputa dels Zonals a Bàscara, amb resultats positius pels sub23 Sergi Bahí i Arnau Roca, i l’infantil Arashbir Singh, que s’han classificat per la fase estatal. Roca va arribar fins a les semifinals i va ser quart, mentre que Bahí i Singh van arribar a quarts de final i va finalitzar vuitens.