Sant Feliu de Pallerols renovarà el pont del centre per fer-lo més accessible

El pont del centre, sobre el riu Brugent, és segurament un dels punts més transitats de Sant Feliu de Pallerols, però fa anys que necessita millores d’accessibilitat. L’ajuntament ja té el projecte i els fons per poder començar les obres el 2021.

Artur Colomer, alcalde de Sant Feliu de Pallerols: El pont del centre és un pont que hi ha moltes dificultats, té voreres molt altes que impedeixen que la gent pugui caminar bé, fins i tot passar-hi en cadira de rodes, creiem que és una obra molt necessària pel poble i tenim previst començar-la durant el 2021.

Els treballs de millora del pont estan pressupostats en uns 130 mil euros, que provindran majoritàriament d’una subvenció dels fons europeus FEDER. A través del Pla Únic d’Obres i Serveis de la Generalitat, Sant Feliu també podrà fer obres a les sales de la part superior del local de Ca les Hermanes i renovar la coberta de la pista esportiva.