Enguany es podrà gaudir del Pessebre Vivent de Joanetes des del cotxe i per mitjà de imatges, so i llum

La pandèmia impossibilita enguany la celebració d’actes tan multitudinaris com el Pessebre vivent de Joanetes. L’organització, enguany, però, no ha volgut quedar-se de braços plegats, i ha pensat una activitat adaptada.

Lluís Juvanteny, president Associació Pessebre Vivent Joanetes: Vam dir que podríem fer una cosa segura, i vam decidir fer un ‘Autopessbre’, de so, imatge i llum.

La gent podrà arribar a Joanetes amb cotxe i no n’haurà de sortir en cap moment, per tal d’evitar la propagació del coronavirus. La primera part constarà d’un repic de campanes i que anirà acompanyat d’un espectacle amb llums que els visitants podran veure des de l’aparcament. Tot seguit podran veure, en imatges, un repàs de la història del Pessebre de Joanetes.

Lluís Juvanteny, president Associació Pessebre Vivent Joanetes: També tindrem un projector en aquesta façana, amb imatges del 35 anys del pessebre, i anirem fent passades de tres minuts amb les escenes i explicant-ho.

Tot plegat durà poc més de mitja hora i en total hi podran assistir 90 cotxes per sessió.

Les sessions tindran lloc els dies 24, 25, 26 i 27  a les sis de la tarda i a dos quarts de vuit del vespre. Cal arribar-hi, però, mitja hora abans, i s’haurà de pagar un entrada de 3 euros pel camí, i que la mateixa organització ja facilitarà per tal de no haver de sortir del cotxe.

Les que veuen són imatges del preparatius aquest mateix dimarts. Demà a la tarda ja estarà tot a punt per viure el Pessebre Vivent de Joanetes d’una altra manera.