Ingressa a presó un jove veí de Mieres per un robatori amb violència en una perfumeria d’Olot

Els Mossos d’Esquadra han informat avui de la detenció, el 17 de desembre, d’un home de 20 anys, veí de Mieres, amb nombrosos antecedents, com a pressumpte autor d’un robatori amb violència i intimidació en una perfumeria d’Olot. Els fets van passar el 14 de desembre, quan l’home va entrar a la perfumeria i va agafar un perfum del prestatge. Quan la treballadora de l’establiment se’n va adonar, va intentar agafar el pot i va forcejar amb aquest, que li va provocar lesions al braç i va fugir de la botiga.

La policia va rebre l’avís de la treballadora i va estar buscant l’autor però no va poder detenir-lo fins el 17 de desembre després que aquest es presentés a la comissaria d’Olot. El jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia d’Olot va decretar el seu ingrés a presó per un pressumpte delicte de robatori amb violència i intimidació.

x