El CN Olot retorna les competicions esportives a Olot amb la disputa del Campionat de Catalunya de fons indoor

Les instal·lacions de Club natació Olot van tornar la competició esportiva a la capital garrotxina aquest dimecres, amb la disputa dels campionats de Catalunya de natació fons indoor, tot seguint les mesures COVID.

Gemma Soy, presidenta CN Olot: Des del moment que la Federació Catalana ens van trucar er fer-nos càrrec d’aquesta competició, de seguida vam dir que sí. Els esportistes fa molts mesos que no competeixen i al ser una competició posada al calendari de la Federació Espanyola, vam considerar que valia la pena fer l’esforç.

Aniol Sellabona, regidor esports Aj. Olot: És una alegria tornar a veure unes instal·lacions com aquesta plena d’esportistes, en una competició de primer nivell, a més a més, molt ben organitzat i agrair a la gent del CN Olot l’esforç que ha fet per poder-lo tirar endavant amb totes les mesures de seguretat.

Diego Méndez, entrenador CN Olot: Estem molt contens,. Aquets és la segona competició que fem aquesta temporada, la setmana passada ja vam estar a la Copa d’Espanya, i ara mateix el que és primordial é poder tornar a les competicions.

Durant tot el matí es van dur a terme les diferents proves en les diferents categories. En els 3.000 lliure absoluts femení es va imposar la nedadora del Club Natació Mataró Mariló Martí,  amb poc més de 34 minuts i mig. En la prova absoluta masculí el millor va ser el nedador internacional amb la selecció espanyola Guillem Pujol, també del Mataró, amb un temps de 31.35, seguit del seu company d’equip amb passat al Club natació Olot Roger Coma, que va arribar a mig minut. Pel que fa a les nedadores del Club Natació Olot, Júlia Morera va ser cinquena en júnior 1, Júlia Monells 5a en júnior dos, i Clara Aulines també 5a en absolut.

Per clubs es va imposar el Mataró per davant del Club Natació Barcelona i el Club Natació Sabadell, mentre que el Club Olot Natació va finalitzar vuitè.