El Nadal Esportiu s’adapta les restriccions i una trentena d’infants poden gaudir d’aquesta activitats durant les festes

Malgrat la pandèmia, Olot ha organitzat un any més el Nadal Esportiu, una activitat pensada per nens i nenes d’entre 4 i 11 anys. Seguir practicant esport per aquestes dates, entusiasmar-se per un esport i iniciar-se i socialitzar amb altres infants són els tres objectius d’una activitat que enguany compta amb una trentena de participants.

Aniol Sellabona, regidor esports Aj. Olot: Per nosaltres la màxima preocupació era que ho poguéssim fer amb garanties i que es realitzés a un espai segur. I penso que ho hem aconseguit,. Estem treballant amb grups molt petits, de sis participants, cadascú amb el seu monitor o monitora.

Els infants s’apleguen des del 22 al 31 de desembre, els matins, al pavelló per realitzar tota mena d’esports, tot seguint amb les mesures sanitàries.

Carla Pozo, monitora Nadal Esportiu: La mascareta el monitors la portem sempre, i els nens més petitons, al moment que estan cansats, els hi deixem treure, que puguin agafar aire i respirar, però en general sí que els hi fem dur mascareta.

Tot i les dificultats, activitats com aquest enguany tenen el valor afegit de contribuir en l’alegria dels més petits, en una any en el qual han hagut de renunciar a moltes coses per culpa del COVID.

Marc Busquets, esports i lleure d’Olot: Intentar que aquests infants estiguin amb altres nens i nenes i que fins i tot es puguin desfogar una mica d’aquesta època de tanta tensió que estem vivint.