La Plaça Mercat d’Olot s’omple per fer les compres de Nadal a última hora

Pol Bueno, Peixos Miquel: Una bogeria, moltíssima gent. Des de les 8 del matí que s’han obert les portes.

Jordi Vilarrasa, Carns Vilarrasa: Entre ahir i avui la gent ha encarregat molt. Ja ho veiem que gràcies a Déu hi ha molta gent.

Miquel Fluvià, La Vinoteca: Tots sabíem que el dia 25 és Nadal però sembla que ens hem despertat tard. Aquesta setmana i aquest darrers dies s’està fent tot de cop.

La Plaça Mercat sempre s’omple per aquestes dates, però aquesta any la improvisació i les compres a última hora han fet augmentar les vendes nadalenques respecte anys anteriors.

Jordi Vilarrasa, president Associació de Placers: Hem pujat respecte a l’any anterior. Suposo que el fet d’haver d’estar a casa ha influit. Hem de menjar un bon producte i el mengem a casa.

Qui tingui la sort i el bon gust de poder degustar durant les festes producte fresc, ja sap quins són els producets estrella, tot i que per gustos, colors. Hi qui es decanta pel peix, d’altres cap a la carn i n’hi ha que no renuncien a res. Marisc, canelons, postres i un bon cava.

Pol Bueno, Peixos Miquel: Avui l’èxit és el marisc. És impressionant la quantitat de quilos que surten.

Fermí Corominas, Carnisseria Corominas: Avui la gent el que fa són canelons. La carn per als canelons i el pernil són els productes estrella.

Benjamí Puig, Ca l’Helena: El producte estrella d’avui, si vols quedar bé, és la pinya de Nadal.

Miquel Fluvià, La Vinoteca: Evidentment són dies en què es ven molt cava, que és un producte de celebració.

Les cues a l’exterior s’han organitzat per part del Control d’accés d’una manera ordenada, igual que a l’interior del recinte, en un Nadal que sens dubte es celebrarà diferent.

Això sí, encara que siguem pocs, ens podem cuidar molt bé. Producte fresc per gaudir d’unes festes en petit comitè i prioritzant, per damunt de tot, les mesures sanitàries.