L’Orfeó Popular Olotí acull l’espectacle ‘Les cançons de Els Pastorets’

L’Orfeó Popular Olotí ha acollit aquest dissabte a la tarda una adaptació de ‘Els Pastorets’ adequada a la pandèmia. L’aforament s’ha limitat a més del 50% i l’accés al pati de butaques ha sigut àmpliament controlat. Sota el nom de ‘Les cançons de Els Pastorets’, l’ateneu ha evitat aglomeracions amb les mesures mencionades.

Joan Martí, vicepresident de l’Orfeó Popular Olotí: El que no podíem fer era ‘Els Pastorets’, tal qual estan pensats. Cada any es fan a l’Orfeó amb 40 o 50 persones a dalt de l’escenari. Impossible. No es podia fer. Ni nosaltres ens atrevíem a fer-ho.

L’espectacle ha inclòs les escenes clàssiques i els personatges imprescindibles, com en Bato i en Borrego, interpretats pels germans Colom. També cal destacar la interpretació que ha fet el grup musical Brunzit de les cançons d’Ignasi Rubió. Un espectacle on la música en directe ha estat l’ingredient principal, indubtablement.

Joan Martí, vicepresident de l’Orfeó Popular Olotí: Sí que són ‘Els Pastorets d’Olot’ i de l’Orfeó, però en principi com que més que res donem importància a les cançons, l’hem titulat ‘Les cançons de Els Pastorets’.

L’alcalde d’Olot, Pep Berga, i el regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Olot, Estanis Vayreda, no s’han volgut perdre l’oportunitat de presenciar l’obra, que també vol reivindicar, una vegada més, que la cultura és segura.