El Club Vòlei Olot agafa oxigen i derrota un Barça que no ha trobat la manera de dominar el matx (3-1)

Un Pavelló d’Esports buit en èpoques nadalenques ha vist com el Club Vòlei Olot derrotava aquest diumenge al migdia un Barça desconegut. En l’últim partit de l’any, l’Olot ha sabut molt bé com jugar el partit ajornat de la quarta jornada de lliga. I això que els de casa han començat el matx de la pitjor manera possible, encaixant un set i aconseguint que el Barça posés la por al cos dels olotins. En tot cas, l’esperança és l’últim que es perd i l’Olot ha empatat el partit amb orgull, 1-1.

Guillem Matabosch, jugador del Club Vòlei Olot: És un honor, aquí. Un equip com l’Olot, que sempre hem entrenat aquí. Ells es pensen que som un equip de molt lluny. No som de Barcelona. Que vinguin fins aquí i, a més, amb una plantilla on hi havia jugadors de Superlliga, guanyar-los, sí, sí, és un honor.

Jesús Requena, entrenador del Barça Sènior B: No hem sabut entrar al nivell del partit. Hem estat una miqueta difosos en el joc i ens ha portat a això. Més que res això. Sempre sabem que venir aquí a Olot és un camp complicat i ens ha afectat això una miqueta. El tema de no acabar d’entrar en el partit. Hem començat molt bé el primer set, però després ens ha costat més.

Els locals, capitanejats per un Jorge Silva que tornava després d’una lesió, sabia que calia guanyar el següent set per agafar avantatge. Dit i fet. El Barça no ha trobat la manera d’aturar un joc col·lectiu olotí infal·lible.

Guillem Matabosch, jugador del Club Vòlei Olot: En Jorge ha tornat. S’ha notat molt. La veritat és que quan hi és ell al camp i a la pista ho notem molt. Hem jugat tots molt bé, però els punts que ha fet ell han implicat bastant en la victòria.

El tercer i últim set ha acabat d’enfonsar els blaugranes. L’escalfor que el públic sempre dona no ha fet falta. La banqueta dels olotins semblava una festa. El Club Vòlei Olot, que se situa cinquè a la classificació, tindrà una nova prova al davant el dissabte 16 de gener, quan s’enfrontarà davant el Cisneros Alter, conjunt de Tenerife.