Junts recull avals a Olot per poder-se presentar a les eleccions

La formació Junts ha iniciat la recollida d’avals perquè el partit es presenti a les eleccions del 14 de febrer. Segons la mateixa formació, han d’aconseguir entre 5.600 i 6.000 avals, ja que, en presentar-se per primera vegada a uns comicis del Parlament, la llei electoral demana presentar a les juntes electorals provincials avals equivalents al 0,1% del cens electoral de cada circumscripció. A la Garrotxa, la formació recollirà signatures del 29 al 31 de desembre al carrer Sant Pere Màrtir i el 2 de gener a la Plaça de l’Hospital durant tot el dia. Per signar, només cal estar empadronat en algun municipi de la demarcació de Girona.

Francesc Ten, candidat Junts per Girona: Estem donant suport a totes les executives locals i comarcals a fer aquest procés tan democràtic, tan sa de cultura democràtica, que és una recollida d’avals. Després de la dictadura, en tot aquell esclat democràtic, molts els partits demanaven avals. És una cosa que potser ens ha faltat, de participació ciutadana, aquests últims mesos. Agafar una mica d’empenta i a Junts estem en aquest punt engrescador, amb molta il·lusió i esperem tenir aquests avals que ens demanen.

x