El Consell Comarcal de la Garrotxa reparteix en diversos camins una subvenció de 214.000 euros de la Generalitat

El Consell Comarcal de la Garrotxa s’ha acollit enguany a la convocatòria de subvencions per a camins de la xarxa veïnal i rural de comarques de muntanya, que el Departament de Territori i Sostenibilitat feia dos anys que no convocava.

La Generalitat ha concedit els 214 mil euros sol·licitats pel Consell, que la corporació ha repartit a diversos emplaçaments de la Garrotxa. Algunes actuacions ja s’han iniciat aquest desembre. S’actua en els senders d’accés a la xarxa de telecomunicacions, el servei de custòdia d’animals i la xarxa d’Itinerànnia, així com camins veïnals dels quals el Consell Comarcal és responsable. Destaquen l’import de 125.700 euros per al camí de Santa Magdalena, a la Vall d’en Bas, o els 57 mil euros del camí d’accés al Cos, de Montagut i Oix. La subvenció també ajudarà a arranjar camins d’Olot, la Vall de Bianya, Sant Ferriol, Riudaura, Mieres, Maià de Montcal i Sant Jaume de Llierca.

Es preveu que el conjunt d’actuacions finalitzin el proper mes de febrer.

x