Josep Estudis, de 75 anys, primer vacunat contra la COVID-19 a la Garrotxa

La primera persona de  la comarca en rebre la injecció de Pfizer ha sigut l’usuari de la Residència Edat 3 d’Olot, Josep Estudis Jordà, 75 anys. S’ha mostrat molt satisfet de rebre la dosi i confia que es vacuni el major nombre de gent possible per recuperar la normalitat i “poder tornar a sortir”.

Poc després l’ha seguit Astrid Garcia Batlle, de 33 anys, infermera i responsable higienicosanitària d’aquest mateix centre. En el seu cas, explica que ha pres la decisió de vacunar-se per responsabilitat, donat el tracte proper que manté a diari amb els usuaris del centre, i avançar així en la pandèmia.

El centre té actualment 29 residents i 31 treballadors. La previsió és que en els propers dies es continuarà amb la vacunació en altres residències del territori. Aquesta setmana es disposen de 440 dosis i un equip format per sis infermeres ha sigut l’encarregat d’administrar-ne 45 a la a la Residència Edat 3 d’Olot. La Garrotxa és la tercera comarca on s’ha administrat la vacuna a la Regió Sanitària de Girona.