Marc Julià assegura trobar-se en el seu millor moment i ja està a punt per la Supercopa d’Espanya

Aquest cap de setmana es disputa a Lloret la Supercopa d’Espanya d’hoquei patins, amb la presència d’un garrotxí, Marc Julià, jugador del Reus Deportiu, defensors del títol i que s’enfrontaran a la segona semifinal al Liceo gallec (dissabte, 18h). La primera enfrontarà el Barça i el Noia. A l’OK Lliga, els del Baix Camp es troben tercers, perseguint el Barça i Liceo.

Marc Julià, jugador Reus Deportiu: L’objectiu del Reus és quedar entre els tres primers a la lliga i classificar-nos per la Copa d’Europa de l’any que ve. Competir cada partit i disputar el màxim de finals possibles. Ara tenim la Supercopa, i és una oportunitat.

Amb 26 anys, Marc Julià assegura trobar-se en el seu millor moment esportiu. Fa uns mesos va ampliar el seu contracte amb el Reus fins el 2024, i és que l’olotí té clar que és a Reus on li agradaria retirar-se; un club que li ha donat maduresa i estabilitat, convertint-lo en un jugador protagonista.

Marc Julià, jugador Reus Deportiu: Jo crec que estic en el punt més madur de la meva carrera. Abans a l’hora de jugar era més impulsiu, defensava menys, i ara estic a un nivell que intento controlar més tots els àmbits del joc tot i ser davanter. M’agrada la tàctica i estructurar una mica l’equip, entenen la bogeria de l’hoquei.

A banda de seguir creixent amb el Reus, Julià reconeix sentir ganes de disputar una gran competició amb la selecció absoluta, tot i que ho veu lluny i no el trona boig.

Marc Julià, jugador Reus Deportiu: És complicat perquè hi ha molt nivell aquí a Espanya. Tenen un bloc establert, ja,a més a més. M’agradaria anar a un mundial o a un europeu absolut, i per això miro de centrar-me en el club.

Julià tampoc oblida el seu passat a Olot i l’equip de la seva infantesa, l’Hoquei Olot, a qui dona ànims ara que el COVID els hi impedeix competir.

Marc Julià, jugador Reus Deportiu: Se que s’està treballant molt bé ara aquí a Olot amb l’Aniol Mangas i tota la gent que hi ha, i vull enviar-los ànims, perquè se que són moments complicats.