Una trentena d’infants participen al Campus de Nadal del Joventut Sant Pere Màrtir

Aleix Plana, participant Campus JSPM: Em dic Aleix, jugo amb el Sant Pere Màrtir i gairebé sempre guanyem els parits. I els nostres entrenadors ens entrenen molt bé…

Aquesta és una petita mostra del gran entusiasme amb què una trentena d‘infants participen aquests dies de festes al campus de futbol organitzat pel Joventut Sant Pere Màrtir d’Olot. Separats en grups d’edats i respectant el màxim els equips ja configurats a principis de temporada, és una proposta per a tots aquests infants d’entre 4 i 14 anys de passar els matins més entretinguts i fent, en definitiva, el que més els hi agrada.

Arnald Planella, responsable campus futbol JSPM: Més que res ho vam fer perquè les nens porten temps sense fer esport, també el novembre ens van tornar a tancar, i vam decidir muntar el campus per fer esport durant les vacances de Nadal, i més aquest any que hi havia tants dies lliure. D’aquesta manera poden gaudir del futbol els nanos del barri i del club.

La primera part del matí la dediquen a practicar aspectes més tècnics, mentre que la segona part realitzen diferents competicions. Cada grup, petits, mitjans i grans, adaptats al seu nivell.

Ferran Soler, participant Campus JSPM: Primer fem l’escalfament i després ja fem més xuts i coses més tècniques.

Aleix Plana, participant Campus JSPM: escalfem, fem voltes, fem rondos, curses… I el que més ens agrada són els partits.

A banda del futbol, però, el campus és també una manera de fomentar la companyonia i fer que els nenes, de diverses edats, convisquin entre ells.

Jordi Dot, participant Campus JSPM: Ens distraiem, juguem a futbol i aprenem a estar amb els companys.

Biel Julià, participant Campus JSPM: estem amb nens que són més petits que nosaltres, i el campus també ens serveix per conviure amb ells.

El campus s’allargarà fins el dia 5 de gener.