Detecten un augment de contagis entre els contactes de positius de COVID-19 i criden a no abaixar la guàrdia la nit de Cap d’Any

Les últimes dades de coronavirus a la Garrotxa ja inclouen el diumenge 27 de desembre. Els valors d’aquesta setmana s’eleven respecte de les dades acumulades del dia anterior, tant els nous casos positius com el risc de rebrot com el tant per cent de positius per proves realitzades. També la taxa de reproducció, que torna a ser propera a 1.

Als centres d’atenció primària, on se centralitzen les proves diagnòstiques, estan veient com es desenvolupen els darrers dies posteriors al 27 de desembre. Estan detectant més contagiats entre la gent gran.

Els Centres d’Atenció Primària també estan advertint un augment del nombre de positius entre els contactes dels primers contagiats.

Per totes aquestes qüestions, les autoritats demanen a la població que compleixin les recomanacions de trobades d’un màxim de 10 persones de dues bombolles diferents.

 

x