La pandèmia no impedeix el tradicional passeig de l’Home dels Nassos l’últim dia de l’any

L’home que té tants nassos com dies li queden a l’any s’ha deixat veure aquest matí pels carrers d’Olot. Aquest 2020 el Centre d’Iniciatives Turístiques ha editat una litografia especial amb aquest personatge com a protagonista, que ha servit per recollir fons amb Càritas.

La situació sanitària no ha impedit que el Centre d’Iniciatives Turístiques tregui a passejar pel centre d’Olot el seu personatge més simpàtic, l’home dels nassos, el darrer dia del 2020. L’entitat olotina ha hagut d’anul·lar pràcticament tots els actes del seu calendari anual, però ha volgut mantenir la tradició que va iniciar fa set anys, amb la creació d’aquest cabeçut. Això sí, sense donar caramels als nens i nenes i saludant-los des de la distància.

Durant tot el matí, el CIT ha distribuït la seva litografia de la faràndula en una parada a la plaça Rector Ferrer d’Olot. La proposta ideada per Tavi Algueró incorpora l’Home dels Nassos, i enguany ha tingut un objectiu solidari, recollir aportacions per Càritas Garrotxa.

Josep Andrés, president CIT: Hi ha molta gent que ho està passant malament i hem volgut col·laborar amb Càritas i tots els donatius que es recullin avui amb les litografies aniran per a ells.

Qui no l’hagi pogut recollir avui, pot demanar a litografia del 2020 es pot recollir gratuïtament al local del Centre Iniciatives Turístiques d’Olot.

x