Més d’una quarantena de persones participen als tallers del programa Garrotxa Digital Talent

A finals del mes de novembre va finalitzar el Garrotxa Digital Talent, el programa de tallers formatius en tecnologies de la informació i la comunicació inclòs dins del Pla de Reactivació Econòmica de la Garrotxa, organitzat per Dinàmig. En total, hi ha hagut més de quaranta assistents a les sessions, més de la meitat dels quals eren dones.

Gemma Canalias, regidora d’empresa i comerç de l’Ajuntament d’Olot: Ha set un èxit de participació. Estem en una revolució digital, el dia a dia de les persones i les empreses està fermament canviant pel que és tot l’entorn digital. De fet, la pandèmia ho ha posat més de manifest. Dins el món laboral també hi ha molta necessitat de persones formades en noves tecnologies. És per això que des de DinàmiG s’ha apostat per un programa de digitalització.

En quant a la procedència dels assistents, destaca el 46% de participants de la capital garrotxina, així com moltes persones de la comarca i també d’altres poblacions de la demarcació de Girona, com Banyoles, Cadaqués, Blanes, Golmés o Salt. La majoria dels assistents a les sessions, exercien professions relacionades amb l’administració i el turisme en gairebé un 20% i també hi ha hagut una alta participació d’autònoms, aturats, tècnics i professionals de la restauració.