Junts ha recollit gairebé mig miler de signatures a la Garrotxa per poder presentar-se a les properes eleccions

Junts per Catalunya ja ha recollit tots els avals necessaris a la Garrotxa i a la demarcació de Girona per presentar-se a les properes eleccions. La formació ha recollit a la comarca unes 500 signatures, més del triple de les indispensables segons la normativa, i aquest dissabte van organitzar a Olot la darrera recollida  d’avals, davant de la plaça Mercat, per tancar de manera oficial la campanya.

Es necessiten 6.000 signatures per poder presentar-se a les properes eleccions, i si comptabilitzem en nombres rodons el 0,1% dels 6 milions d’electors que hi ha a Catalunya i ho dividim per circumscripcions i per percentatge a cada comarca, a la Garrotxa es requerien unes 140 firmes i durant el matí d’aquest dissabte ja eren més de 450 signatures les que havia recollit Junts per Catalunya a la comarca.

A nivell de la província de Girona, des del partit asseguren que també han assolit amb escreix el nombre d’avals i de fet, segons les seves dades, gairebé tenien, només a la demarcació, totes les firmes necessàries a nivell de Catalunya. i els candidats Francesc Ten i Salvador Vergés ho van valorar molt positivament.

Francesc Ten, número 4 de Junts a Girona: Hem triplicat les expectatives i això vol dir que hi ha molta il·lusió i ganes de participar. Agraïm la confiança que ens han donat.

Salvador Vergés, número 3 de Junts a Girona: Ens ha permès prendre el pols a la ciutadania i donar-nos esperança per tenir un bon resultat el 14 de febrer.

Alguns dels regidors de l’Ajuntament d’Olot membres de Junts van voler donar suport als candidats en la recollida de signatures, entre ells l’alcalde Pep Berga.

Pep Berga, alcalde d’Olot i membre de Junts: Tenim la sort de tenir dos garrotxins entre els quatre primers candidats de Girona i sóc aquí per donar-los suport.

Aquest dilluns es tanca el procés de recollida d’avals i des de Junts asseguren sortir-ne reforçats de cara als comicis del 14 de febrer.