L’Ajuntament d’Olot facilita un correu electrònic per recol·locar entrades al Campament Reial i la Cavalcada que no es puguin utilitzar

Les entrades per visitar la darrera jornada del Campament Reial d’Olot, així com la Cavalcada de Reis, que aquest any esperarà els visitants al Parc Nou, ja s’han exhaurit. L’Ajuntament d’Olot posa a disposició l’adreça de correu electrònic reis@olot.cat per tal que la gent que hagi reservat entrades i finalment no pugui aprofitar-les, n’informi i es posin novament a disposició d’altres persones. Així mateix, les persones que s’hagin quedat sense entrada, poden escriure a aquest mateix correu per apuntar-se a la llista d’espera. Les entrades s’adjudicaran per estricte ordre d’arribada de les sol·licituds.

El Campament Reial havia generat molts dubtes enguany per la incertesa de la situació sanitària i les restriccions que es podien posar a darrera hora, però les dues primeres jornades s’ha dut a terme sense cap problema i amb totes les mesures de prevenció.

Grups reduïts, famíles mantenint la distància i menys patges dels que són habituals, però Els Catòlics i l’Ajuntament d’Olot ja ho tenien tot a punt per rebre a tota la comitiva de Ses Majestats els Reis d’Orient, que arribaran puntualment el dia 5 de gener a la ciutat i s’instal·laran al Parc Nou per fer, des d’allà, la cavalcada estàtica d’aquest any.

Centenars de nens i nenes, separats per franges horàries i amb entrada prèvia i gratuïta, han visitat el Campament, i s’hi han trobat als personatges de cada any, als quals els ha costat arribar més que mai i s’han presentat amb mascareta, però han mantingut l’esperit màgic que els caracteritza any rere any.

La caramelera, el carboner, l’home del temps, els cuiners, la fanalera… No hi ha faltat ningú, ni tampoc els dos patges que esperaven al final del recorregut als nens i nenes. Enguany els menuts no s’han pogut asseure amb ells, però els han escoltat i han pogut dipositar la carta a la bústia reial.

Les entrades disponibles per visitar el Campament van exhaurir-se ja el primer dia.

x