El CEF Bosc de Tosca organitza amb èxit un campus de Nadal amb una cinquentena de nens de 4 a 14 anys

El Club Escola de Futbol Bosc de Tosca i l’empresa Tot per l’Esport han substituït aquest final d’any la batalla de porters per un campus de Nadal. Evitar les aglomeracions i donar una bona opció als nens per fer esport de manera segura durant les festes han estat els principals motius.

En Martí i una cinquantena de nens de la Vall d’en Bas i Olot entre d’altres s’ho passen d’allò més bé al campus de Nadal del Club Escola de Futbol Bosc de Tosca, que tot i la pandèmia s’ha pogut tirar endavant amb el suport dels qui ja van organitzar al club, l’any passat, la batalla de porters, l’empresa Tot per l’Esport.

David Zorrilla, Tot per l’Esport: Hem evitat aglomeracions fent un campus amb tres seus.

L’objectiu del Campus, més enllà dels aspectes tècnics i la tipologia de cada exercici, és purament d’entreteniment per als nens.

Jordi Planella, coordinador campus CEF Bosc de Tosca: Sí que és un campus perquè els nens aprenguin, però també perquè els nens s’ho passin bé, és el que ens interessa principalment.

Tot i així, als nens els agrada competir, i tenen molt clar quin és el seu moment preferit.

Martí Turet, inscrit al campus del CEF Bosc de Tosca: Els torneigs, perquè l’endemà reparteixen premis. És molt guai i ho disfrutem al màxim.

Una bona font d’entreteniment per als més menuts, que necessiten l’esport i combaten la fred acompanyats dels seus amics cada matí.