El Taller d’en Fumera rep gairebé 700 visites durant el cap de setmana a Can Trona

Les Mum’s han substituït el Campament Reial pel Taller d’en Fumera, que aquest 2021 ha tingut com a seu el Centre de Cultura i Natura Can Trona. L’objectiu era el mateix de sempre, fer una activitat nadalenca relacionada amb els Reis per als nenes i nenes de la Vall, i va tenir una gran acceptació.

En fumera estava ben nerviós en la seva visita a la Vall d’en Bas. Minuts abans de rebre els nens i nenes inscrits a la visita al seu taller, comprovava que tot estigués correctament. I és que són dies de molta feina per a ell a l’hora d’acabar les comandes de regals, informar als Reis d’Orient de com s’han portat tots els nens i nenes i acabar de llegir les darreres cartes. Les Mum’s de la Vall d’en Bas no han pogut organitzar el Campament Reial d’aquest any al prat, com és tradicional, però han trobat una altra ubicació, al centre de cultura i natura Can Trona, per muntar el taller d’en fumera, i d’aquesta manera no haver de suprimir una activitat tan concorreguda. Tot i els dubtes inicials, van vendre 700 entrades en 24 hores i van haver d’ampliar els dies de visita, obrint les portes al públic no només el dissabte sinó també el diumenge.

Silvia Collell i Rosa Sinyol, vicepresidenta i presidenta de Les MUM d’en Bas: Hem venut entre 600 i 700 entrades en un dia. Ens vam sorprendre una mica. Teníem el dubte de si amb això de la Covid la gent voldria venir o no. Vam haver d’aturar-ho a les 24 hores i dividir-ho en dos dies per poder encabir a tota la gent d’en Bas.

Les Mum’s també són les encarregades d’organitzar la Cavalcada Reial, i aquest 2021 ho faran amb un recorregut sense aturar-se, començant a Sant Esteve d’en Bas a les 18h i passant pels diferents veïnats de la Vall des de Can Trona fins a la Pinya i Verntallat.

x