La UE Olot vol competir bé i gaudir en el duel de Copa davant l’Osasuna

Quatre dècades després de la visita del Burgos, la Unió Esportiva Olot afronta un dia de Reis més especial que mai, amb la segona ronda de la Copa del Rei a casa davant l’Osasuna, un equip més centrat en salvar-se a la lliga ara mateix que qualsevol altra cosa. Un partit que als navarresos els hi fa de tot, segurament, menys gràcia. Tot i així, Raúl Garrido no es refia d’aquesta situació i creu que aniran a per totes.

Raúl Garrido, entrenador UE Olot: Ningú vol tirar cap competició i sobretot davant un equip de categoria inferior. Estic convençut que els jugadors que sortiran, seran de primer nivell i serà molt difícil.

Jordi Xumetra, jugador UE Olot: Jo crec que hem de jugar amb ganes i sabent que ells estan més centrats amb la lliga per no baixar i aquest partit el veuen com una pedra a la sabata. I per què no els reis ens portin un regal i puguem passar l’eliminatòria.

Per a molts jugadors de la Unió Esportiva Olot aquest suposarà el primer partit contra un equip de primer nivell estatal. Garrido veu motivada a tota la plantilla i reconeix que tindrà feina per pensar a qui situa a l’onze titular, també pensant que el cap de setmana torna la lliga. L’equip només compta amb la baixa de Lluís Aspar.

Raúl Garrido, entrenador UE Olot: Els jugadors joves i que no han tingut l’ocasió de jugar amb equip de primer nivell tenen la il·lusió de competir. Tot són al·licient i són ganes de competir ui de disputar el partit per part de tots. Per mi és difícil fer l’onze inicial.

L’única pega d’aquest duel és que l’afició olotina es quedarà sense poder entrar a l’estadi i viure un dels dies més especials pel club.

Raúl Garrido, entrenador UE Olot: És una cosa per la què hem lluitat tan de temps, i també per la ciutat, que vingui un equip de primera divisió, i poder gaudir-ne, i ara que no ho tinguin per aquesta situació de pandèmia… però ho lluitarem per a ells.

El partit començarà a les 7 de la tarda en una diada que s’espera gèlida pel que fa al temps.

x