Millores de les xarxes i tancaments al camp del Castellfollit valorades en 8.000 euros

Malgrat no se’n pugui gaudir en forma de partits per culpa de la pandèmia, el camp de la Unió Esportiva Castellfollit compta, des de fa unes setmanes amb noves millores, gràcies a una subvenció de la Diputació de Girona de 6.500 euros i uns 1.500 a càrrec de l’ajuntament.

Miquel Andújar, president UE Castellfollit: Hem pogut col·locar les xarxes laterals i de darrere de les porteries i la brigada jove ens va arreglar la paret.

Miquel Reverter, alcalde de Castellfollit de la Roca: És una subvenció que demanem cada any,. l’havíem utilitzat anteriorment per arreglar la piscina. I aquest any vam creure oportú arreglar una mica el camp de futbol, que falta feia.


El gran repte pel camp del Castellfollit és, però, col·locar gespa al seu terreny de joc, un repte que s’ha encallat encara més per culpa de la pandèmia. El cost per fer-ho és d’uns 40.000 euros. Des del consistori asseguren haver arribat a un principi d’acord perquè la Federació Catalana de Futbol hi aporti quelcom. El propi ajuntament té pensat avançar 10.000 euros, i ara només faltaria que la Secretaria General de l’Esport s’hi posés bé per fer-ho.

 Miquel Reverter, alcalde de Castellfollit de la Roca: Seguim amb contacte tant amb la FCF com amb la Secretaria General de l’Esport, per tal que es pugui desencallar. Depenem molt, pe`ro, de les ajudes. També esperem que els eleccions del febrer no ens ho acabin de parar, que de vegades també passen aquestes coses…

I és que el del Castellfollit, com ja és sabut, és un dels darrers camps de sorra que queden arreu del territori, i per poder mantenir una bona base i salut pel que fa a nombre d’equip, aquest element és clau per fer continuar endavant el projecte.

x