Ja s’han seleccionat els tres projectes finalistes per millorar la plaça Generalitat d’Argelaguer

Després de moltes deliberacions, finalment s’han seleccionat tres dels projectes que fins a 23 arquitectes van presentar per millorar la plaça Generalitat d’Argelaguer. L’Ajuntament ja compta amb el finançament; ha aconseguit el màxim possible en les convocatòries general i per a pobles petits del Pla d’Obres i Serveis de la Generalitat. Ara només cal decidir el projecte guanyador. El consistori vol que sigui fruït d’un procés de participació presencial amb els veïns del poble. Esperarà que la situació epidemiològica millori per completar el procés.

Artur Ginesta, alcalde d’Argelaguer: Això  és un tema de participació i per tant, requereix que la gent s’ajunti per poder discutir. Ha de ser una cosa presencial on s’interactuï.


Tot i l’espera, l’Ajuntament vol que el projecte de millora de la plaça generalitat sigui una realitat aquest mateix any.

x