El restaurant Ca l’Enric de la Vall de Bianya tanca temporalment a causa de les restriccions i el confinament municipal

En aquest context i a causa de les noves restriccions que afecten al sector de la restauració, molts establiments han decidit abaixar la persiana temporalment. És el cas del restaurant Ca l’Enric de la Vall de Bianya, que va anunciar-ho ahir al vespre a través del seu compte de Twitter.

Segons han informat els seus propietaris a Olot Televisió, el tancament es deu a les noves mesures i al confinament municipal, ja que el seu establiment es troba situat a un municipi de 1.200 habitants i per tant, no els surt rentable la obertura. Creuen que compleixen amb totes les mesures sanitàries i lamenten que es compari un restaurant a un municipi com la Vall de Bianya a un, per exemple, a la capital catalana.